Enthousiast...

Geplaatst op: Zondag 05 maart 2017
Wat veel leuke enthousiaste reacties op onze plannen, de energie die we al voelden is hierdoor extra versterkt!

Hebben jullie het ook gezien? Er is hard gewerkt op ons perceel aan de Heiligenberg 3 (achter de showtuin van Hofmans). Wat moest er een hoop zand worden verplaatst…maar nu wordt dan echt een start gemaakt met ons pand. Als je goed kijkt zie je de contouren van ons pand al op het perceel. Benieuwd naar de indeling van de ruimtes, klik op de plattegrond hiernaast.
Het uitzoekwerk is begonnen: welke kleuren worden de kozijnen, wat willen we op de wanden, welke deuren kiezen we. De staalconstructie is getekend en in productie en deze wordt eind maart gemonteerd. 

Bij Hofmans Tapijten (onze buurman) hebben we de vloeren uitgezocht; een stoere betonlook pvc-vloer voor op ons binnenspeelplein en een mooie warme houtlook pvc-vloer voor de groepsruimtes. Deze week aan de slag met wat we op de wanden willen; muurverf of behang of toch totaal iets anders. Ook zijn we druk met het bekijken van keukens voor op het binnenspeelplein. Wordt vervolgd!

We hebben deze week om tafel gezeten met een adviseur over de inrichting van onze kinderopvang. We willen een voor de kinderen uitdagende inrichting, een plek waar ze heerlijk kunnen spelen. We werken hiervoor met hoekjes om bijvoorbeeld te lezen, te bouwen etc. Zowel in de groepsruimtes als op het binnenspeelplein zie je deze verschillende leuke hoekjes voor de kinderen.
Wellicht nog niet bij iedereen bekend, maar we gaan ook een ruimte inrichten voor de buitenschoolse opvang, waar kinderen van groep 1 tot en met groep 8 goed kunnen vertoeven. Binnenkort zullen we meer informatie geven over onze buitenschoolse opvang.

Ouders weten ons ook al te vinden, ons eerste inschrijving is een feit! We hebben de aankomende weken diverse gesprekken met ouders gepland. Aangezien ons pand nog niet klaar is om ouders te ontvangen gaan we nu vrijblijvend bij de ouders langs. Ouders zien dan wie we zijn en kunnen ons vragen stellen. We laten dan ook ons informatiepakket achter.

Ook hebben we in diverse kranten gestaan: De Maas Driehoek, de Gelderlander, Cuijks Weekblad.
Onze samenwerking met Het Stekkie hebben we ook officieel vastgelegd, zie de foto.
Kortom: Kei leuk!
 
Kijkt u graag eerst even bij ons rond? Vraag dan advies of een rondleiding aan. Overtuigd? Meldt u dan nu aan voor dagopvang of BSO.