Start bouw!

Geplaatst op: Woensdag 08 februari 2017
Het is zover....de bouw van onze kinderopvang start aanstaande donderdag 9 februari!

Achter de schermen zijn wij natuurlijk al druk bezig geweest met onze mooie plannen.
In ons eerste gesprek met de gemeente hebben wij onze plannen toegelicht, waarna we samen met de gemeente diverse locaties hebben bekeken. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij de locatie aan de Heiligenberg te Cuijk, een mooie locatie aan de rand van het centrum. Deze locatie aan de Heiligenberg is ideaal voor onze plannen; een ruim perceel op een mooie locatie. Hier gaan we ons plan realiseren!
Onze kinderopvang biedt ook ruimte aan gasthuis/dagbesteding Het Stekkie. Zij verzorgen opvang voor ouderen/volwassenen die op zoek zijn naar een zinvolle daginvulling. In de regio Cuijk is dit een unieke combinatie die voor zowel onze kinderopvang als Het Stekkie een positieve toevoeging is.
Vanuit een schets en onze wensen hebben we samen met onze ontwerper Evert Mutsaerts (Totstand Bouwkundige Service uit Cuijk) een mooi ontwerp gemaakt waarin wij hebben gezocht naar een goede combinatie van deze twee soorten opvang.

Bij Theo Hendriks, onze bouwer (BCP Bouw uit Cuijk), zijn wij ondertussen bijna kind aan huis, wat valt er veel te bespreken als je nieuw gaat bouwen en alles zelf mag en kan invullen. Door al deze besprekingen gaat het gebouw steeds meer leven en wil je zo snel mogelijk gaan starten. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Eerst je ondernemingsplan schrijven, omgevingsvergunningen aanvragen, de grond aankopen en dan voel je dat langzamerhand alles steeds dichter bij elkaar gaat komen en als een puzzel in elkaar gaat vallen. En dan ligt de puzzel op tafel....wat een heerlijk gevoel.
Onze droom wordt werkelijkheid. In de zomer openen wij onze deuren van Kinderopvang Eerste Klas. Het eerste klasje voor uw kind met eerste klas kwaliteit aan kinderopvang.

De aankomende tijd houden wij u op dit blog op de hoogte over de bouw en verdere ontwikkelingen van onze kinderopvang. Dus zorg dat je dit blog volgt...............
Kijkt u graag eerst even bij ons rond? Vraag dan advies of een rondleiding aan. Overtuigd? Meldt u dan nu aan voor dagopvang of BSO.