Goed bezig...

Geplaatst op: Zondag 26 maart 2017
Onze bouw is alweer een stuk verder; loopt mooi op schema. Na alle grondwerkzaamheden is de bekisting met vorstrand gemaakt en ook de riolering en infiltratie zijn aangebracht. In de vloer zijn al veel leidingen voor de installaties opgenomen; hierdoor kun je de indeling van de ruimtes al een beetje herkennen, leuk!
Afgelopen woensdag, 22 maart, is het beton gestort; er is heel wat beton ingegaan. De volgende grote stap is het plaatsen van de staalconstructie. Achter de schermen hebben wij, met veel goede hulp, in de loods bij BCP heel wat gordingen geschilderd; deze blijven zichtbaar en zijn nu mooi wit.
We hebben onze bouwhekbanner opgehangen, iedereen kan nu zien wat er wordt gebouwd. Ook is de grondoverdracht bij de notaris geregeld, een officieel maar ook feestelijk moment.
Het is heel leuk om onze plannen al bij verschillende mensen te mogen vertellen; hier worden wij erg blij van.

Zoals in het vorige blog al verteld zijn we druk bezig met het ontwerp van de inrichting van ons kinderdagverblijf. Door de adviseur worden er schetsen en 3D-tekeningen gemaakt waardoor we al een goede indruk van het eindresultaat krijgen; dit ziet er al heel goed uit. Ook wat betreft de kleuren en materialen (zoals bekledingsstof en behang) hebben we bijna onze definitieve keuze gemaakt. Binnenkort laten we in het blog zien wat het is geworden.

Op zondag 19 maart 2017 stonden we op de Cuijkse Kinderbeurs bij De Bond. We hadden een tafel ingericht met flyers en een overzicht van plattegrond en schetsen van de inrichting. Leuke enthousiaste reacties en herkenning gehad. Misschien hebben jullie haar al op de foto gespot..... Saskia van Keijsteren. Zij komt straks ons team versterken.
Deze week is bij de krant de Maasdriehoek een flyer met veel informatie over onze kinderopvang verspreid. Informatie over onze buitenschoolse opvang staat nu ook online …nieuwsgierig? Lees onze info op de website.

Noteer alvast 21 mei in de agenda; brandweer Cuijk organiseert dan de veiligheids-info dag. Dit evenement zal plaatsvinden rondom de Gildekamp en Kovel nabij het politiebureau en de brandweerkazerne. Het doel hiervan is om de inwoners van Cuijk en omstreken kennis te laten maken met het aspect “veiligheid”, in de ruimste zin van het woord.  Ook wij zullen hierbij aanwezig zijn. Op een kinderopvang is veiligheid natuurlijk een heel belangrijk aspect. Wij hebben zowel tijdens het ontwerp als bij het gebruik van onze kinderopvang met veel wet- en regelgeving te maken. In ons volgende blog meer hierover.

Kortom: Druk bezig met de bouw, inrichting en genoeg dingen waar we rekening mee moeten houden.


 
Kijkt u graag eerst even bij ons rond? Vraag dan advies of een rondleiding aan. Overtuigd? Meldt u dan nu aan voor dagopvang of BSO.