Dagopvang in Cuijk

Bij onze kinderopvang draait het vooral om plezier, ontwikkelen en leren, samen spelen en avonturen beleven. Kinderen nemen alles op wat ze onderweg tegenkomen. Op een speelse wijze geven we aandacht aan de ontwikkelingsgebieden van de kinderen. Dit doen wij door aansluiting te vinden in de belevingswereld van het kind. Dat alles vindt plaats in een professionele, kindvriendelijke, uitdagende, inspirerende en gemoedelijke omgeving.

Alle kinderen worden opgevangen in verticale groepen. Dit houdt in dat kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar bij elkaar in één groep zitten. Een verticale groep zorgt ervoor dat kinderen zich op een natuurlijke wijze aan elkaar kunnen optrekken, uitdagen en stimuleren tot spel. Baby's wennen er al vroeg aan dat oudere kinderen om hen heen spelen. Zo leren ze van het gedrag van de oudere kinderen. De oudere kinderen leren rekening houden met de baby's doordat ze bijvoorbeeld kunnen helpen bij de verzorging. Hierdoor worden ze zelfstandiger en groeit hun eigenwaarde.

Op ons binnenspeelplein kunnen de kinderen gedurende de dag spelen, ze verlaten dan hun eigen groep. Ze ontdekken en maken contact met kinderen van de andere groepen. Deze momenten gebruiken wij ook om meer rust te bewerkstelligen en gerichte activiteiten aan te bieden. Er wordt dan met horizontale groepjes gewerkt. Dit houdt in dat kinderen samenwerken met kinderen van hun eigen leeftijd.

Sfeer proeven
Voordat u kiest welke opvang het beste bij u past, is het fijn om alvast de sfeer te proeven. Dat kan! Wij vertellen graag meer over onze opvang en nemen alle tijd voor u, zodat u ook uw wensen met ons kunt delen. U bent van harte welkom!

Kijkt u graag eerst even bij ons rond? Vraag dan advies of een rondleiding aan. Overtuigd? Meldt u dan nu aan voor dagopvang of BSO.