Buitenschoolse opvang in Cuijk

Na een actieve schooldag kunnen de kinderen eerst even heerlijk tot rust komen. Als wij gezamenlijk wat gegeten en gedronken hebben gaan we spelen, knutselen of lezen. De kinderen kijken waar ze zin in hebben. Onze pedagogisch medewerker heeft iedere dag een activiteit voorbereid waar de kinderen aan deel kunnen nemen. 

Onze buitenruimte is zo ingedeeld dat alle leeftijden er samen kunnen spelen. Als het even kan gaan we naar buiten. De kinderen van 6 jaar en ouder mogen zelfstandig, maar wel met een regelmatig kijkje van onze pedagogisch medewerker, op het buitenterrein spelen. Het buitenterrein is afgezet met een hekwerk.

Het welbevinden van de kinderen staat bij ons op de eerste plaats. Gedurende de dag houden wij de kinderen goed in de gaten. Hoe beweegt een kind zich binnen de groep, voelt het kind zich op zijn gemak.

Wij begeleiden de kinderen van en naar de volgende scholen: De Waai, De Nienekes en 't Startblok. Bij de Harlekijn en De Zevensprong verzorgen wij de naschoolse opvang op de dinsdag, woensdag en donderdag. 

De kinderen worden op één van volgende manieren van en naar school gebracht.
  • Een pedagogisch medewerker loopt met de kinderen
  • Een pedagogisch medewerker rijdt met eigen auto, bedrijfsauto of bolderkar
  • Een extern taxibedrijf
Kijkt u graag eerst even bij ons rond? Vraag dan advies of een rondleiding aan. Overtuigd? Meldt u dan nu aan voor dagopvang of BSO.