Informatie ouders dagopvang

Bij Kinderopvang Eerste Klas komen de kinderen wennen voordat de opvang start. De ouders, de kinderen en de pedagogisch medewerker bevinden zich dan in een wenfase. Een goede band opbouwen begint bij de eerste kennismaking en het intakegesprek. Na het intakegesprek blijft u kind gedurende ongeveer twee uur wennen. Samen met de pedagogisch medewerker/mentor bespreekt u na afloop hoe het wennen is verlopen en of er nog een tweede wenafspraak wordt gemaakt voordat uw kind gaat starten. 

Onze pedagogisch medewerkers helpen de kinderen bij het gedag-zeggen. Gedag-zeggen is ontzettend belangrijk voor de kinderen en de ouders. Ook daarvoor is alle ruimte. Met de kinderen zwaaien wij de ouders uit.

Bij voorkeur komen de kinderen minimaal twee dagen of drie dagdelen per week. Dit is om de kinderen vertrouwd te laten raken met onze kinderopvang. Zo kunnen ze een band opbouwen met de pedagogisch medewerker en de andere kinderen en genieten van de meerwaarde van de kinderopvang.

Wilt u alvast de sfeer komen proeven, dan bent u van harte welkom!

Kijkt u graag eerst even bij ons rond? Vraag dan advies of een rondleiding aan. Overtuigd? Meldt u dan nu aan voor dagopvang of BSO.